Nieuws!

BELANGRIJKE UPDATE – Zevenmaal Zingen op Zondag 2016
Er is belangrijke datum wijziging jaartraining!

Ivm een festival op het Willibrodus terrein kunnen we op 11 september  2016 niet in de Tuinzaal terecht. Deze les komt dus te vervallen. De eerste les is nu op 23 oktober 2016. De les van 11 september wordt ingepland op 18 december. 

 

Let op  de inschrijftermijn is hiermee dus ook verlengd! Je kan nu tot 7 oktober nog opgeven voor Zevenmaal Zingen op Zondag.

 

Lees er alles over op: 
www.stembevrijdingalkmaar.nl/zondag-jaartraining


Er start een reeks unieke workshops bij Stembevrijding Alkmaar

Nieuw een unieke reeks workshops; STEMMIG ZINGEN
Er start vanaf oktober 2016 bijzondere reeks workshops bij Stembevrijding Alkmaar.

K1PZ4FEMEQ

 

 

 

 

Vijfmaal workshop geeft stembevrijding in Alkmaar, workshops die je los kunt volgen of alle vijf in een reeks. Wellicht spreekt een thema je aan, of drie of zelfs alle vijf. Alles kan!

Lees er alles over op:
www.stembevrijdingalkmaar.nl/5-unieke-workshops/


VANAF 23 OKTOBER 2016 START EEN NIEUWE JAARTRAINING!

Vanaf 23 oktober start met Hart & Ziel zingen met een nieuwe jaartraining! Zeven zondagen zingen; zeven verschillende thema's.
 

Lees er alles over op:
www.stembevrijdingalkmaar.nl/zondag-jaartraining

inspiratie

 

 

 

 

 

 


Dit jaar staat Stembevrijding Alkmaar op de Groen en Gezond beurs in Alkmaar! 

Groen en Gezond

 

 

 

 

 

De Groen en Gezond beurs is een beurs met workshops, informatie, activiteiten op het gebied van duurzaam leven, natuurlijke gezondheid en balans tussen lichaam en geest.

Datum & tijd: 22 mei van 11.00 uur tot 17.00 uur.
Locatie: Hortus  Alkmaar

Kom langs bij onze stand om kennis te maken of als je  meer wilt weten over stembevrijding en misschien zelfs wilt meedoen aan de gratis workshop, kom langs en laat je horen!

 

Kijk voor het hele programma op:

http://www.hortusalkmaar.nl/hortus-groen-gezond-beurs/


Kennismakingsworkshop 10 april 2016
Kennismakingsworkshop 10 april 12:00 -14:00

 

kennismaken

 

 

 

 

Wil je graag een keer uitproberen of Stembevrijding iets voor jou? Of wil je het een keer maken hoe het is om met workshop stem bevridijng te doen? Kom dan 10 april naar de kennismakingsworkshop!
Stembevrijding gaat over laten horen wie je bent.
Over zingen wat er is en daarvan genieten. Stem geven aan dat wat op dit moment in je leeft. Kan iedereen dat? Ja, dat kan iedereen! Het gaat bij stembevrijding om waarachtigheid en echtheid. Het verlangen om jouw stem te laten horen is genoeg.

Lees meer…


WORD VRIENDEN OP FACEBOOK!

Facebook_icon.svg

Wist je dat Stembevrijding Alkmaar ook sinds kort te vinden is op Facebook? Klik snel op de link en volg Stembevrijding Alkmaar op Facebook door op "vind ik leuk" te klikken"! Heb je een keer een les gevolgd bij Stembevrijding Alkmaar dan vinden we het altijd leuk als je een recensie achterlaat op Facebook! Op die manier kun je andere mensen inspireren om te gaan zingen vanuit je hart!


 

BIJZONDERE WORKSHOP: Laat je anders horen
Bedrijfsworkshop

Afgelopen 9 oktober 2015 heeft Stembevrijding Alkmaar de workshop Laat je anders horen verzorgd voor de teamdag van de NVWA (Nederlandse Voedels en Waren Autoriteit).  Het was een korte maar krachtig workshop van anderhalf uur stembevrijding waarbij ontmoeting, verbinding en plezier de boventoon voerden.
Wellicht is een dergelijke workshop ook iets voor jouw bedrijf om te doen op een bedrijfsuitje of teamdag? Het is een bijzondere manier om elkaar op een andere manier te horen.
Mocht je interesse hebben of meer willen weten over de mogelijkheden van een workshop Stembevrijding voor jouw bedrijf neem dan contact op met Erna Res (ernares@hotmail.com).


GOED NIEUWS!

Vanaf september 2015 starten er weer privelessen stembevrijding! En er is nog meer goed nieuws;
Het is vanaf september ook donderdag overdag mogleijk om te komen zingen.
Dus naast donderdagavond, ben je nu ook donderdag overdag welkom!

Bel gerust voor een afspraak!

Lees meer over de indivuele lessen op: klik hier